22 april 2020

Mars i Vandbæreren må gøre det selv

Sex er godt. Sex er sundt. Siger Søren Brostrøm. De ord kommer til at gå over i historien.  Mars handler om drifter, aggression, assertion, at reagere udad, handle, erobre og have sex - driften til forplantning i ren form. Planeten ligger i dag 15 grader Vandbærer, altså halvvejs gennem tegnet og dermed i trigon til Venus i Tvillingerne som jeg beskrev i går.

Mars vi erobre Venus. Jeg taler ikke om Mand/Kvinde - det er en forsimpling. Men om at erobre kærligheden. Venus er på vej til at bremse op inden hun vil gå retrograd og bliver lidt langsommere som om hun afventer Mars' tilnærmelse, som aldrig kommer. Eller er det med vilje hun vil undgå det? Mens Venus trækker baglæns fra midten af Maj 2020, så er Mars spurtet videre på sit togt. Det bliver simpelthen ikke til noget i denne omgang.

Så må Mars finde på noget andet for at opfylde sit behov og hvad er vel et bedre tegn at gøre det i, end Vandbæreren - de alternative tiltags tegn.

Vandbæreren holder afstand helt af sig selv. Det med krammere og kindkys er ikke noget for det tegn. Det farver Mars' adfærd, der på en måde kan gå hen og blive til et "berøringspoliti" - ligesom vi har "sprogpoliti" eller "stilpoliti" osv. Du kender det sikkert godt - når nogen cykler gennem parken hvor det ikke er tilladt og du råber efter vedkommende om at stå af... så bliver du til "regelpoliti". Så Mars er helt optaget af det med at holde afstand.

Mars i Vandbæreren må gøre det med berøring selv - hvis der ikke er en fast partner (det sagde Søren også).  Der er jo masser af muligheder som ikke nødvendigvis handler om at have sex med nogen - eller sig selv:  Gå i brusebad (læste jeg i nyhederne) og en lidt kinky "brug din telefons vibration" - den synes jeg var lidt søgt. Jeg har en bedre ide: klap dig selv over hele kroppen fra tå til top. Du kan selvfølgelig ikke nå om på ryggen, men nå så langt du kan. gør det gerne et par gange. Mærk hvordan din hud får liv og farve. Og du giver dig selv et skud energi.

Mars går ud af Vandbæreren og i Fiskene den 14. maj, så der er god tid at øve selvberøring i.