09 maj 2020

Merkur møder Pluto - igen

For præcis 14 dage siden skrev jeg om Merkur og Pluto i kvadrataspekt. Kvadratet er en spænding, der er energi og sommetider konflikt i den. Der foregår noget.

I dag er planeterne i trigon, i flow. Det er endda lidt mere dovent, med Merkur i Tyren. Trægt, langsommeligt. Men meget mere grundigt. Jeg ved ikke hvad dagen har i vente, da det i skrivende stund er tidlig morgen.

Vi fik i torsdags besked fra Marienborgs terrasse om genåbningsplanens fase 2. Storcentre og caféer må snart åbne. Men ikke zoologiske haver? Derpå meldte de ud, altså Zoo, at det kan blive nødvendigt at aflive dyr. Der er ikke penge til at fodre dem, hvis der ikke kommer penge i kassen. Der er vist ingen hjælpepakke øremærket til dyrefoder.

Nu beder de om økonomisk assistance fra os gennem crowdfunding. Køb årskort, giv en donation. Hvis mange nok giver en skærv, er der håb.

Dagen egner sig i øvrigt til psykologisk udforskning af dybere eller bagvedliggende motiver for handlinger og prioriteringer. Der er rigelig næring til konspirationsteorier. Det er særligt understreget mens Jupiter, der blæser alting op, ligger i konjunktion med  Pluto. Det kan nemt ryge helt ud af proportion.

Mit råd: dyrk det nære. Eksperimenter med opskrifter i køkkenet. Køb et årskort til Zoo.